Dropshipping Rendszer

Mi az a Dropshipping üzleti modell és miként működik a valóságban?
 
Egyszerű egy ilyen rendszert felépíteni? Elméletben igen, a valóságban nem. Erre szeretnék gyors megoldást kínálni azon webshop rendszert üzemeltetők számára, akiknek nincs saját raktárkészletük, és minimális befektetéssel szeretnének egy saját profitorientált webshop rendszert üzemeltetni minimális személyzeti befektetéssel.
Szeretné ha:
Saját webshop rendszerbe importálni sok száz terméket amelyek eladása után Ön profitálhat?
Szeretné saját jutalékértékek beállítani? ( Korlátlan lehetőség)
Saját egyedi termékpiacát szeretné kiépíteni saját kategóriastruktúrával?
A megoldás készen van, csak meg kell rendelnie. Az eredmények elég hamar láthatóak lesznek.
 
 
Előnyök:
 

1 Pénforgalom növelése és biztonság : Mivel nem raktározza meg a terméket, addig nem fizet, amíg a termék eladásra nem kerül.

2 Skálázhatóság: Tesztelje a termékeket és gyorsan húzzon be új termékeket a webshopjába anélkül, hogy viseli a tömeges megrendelés terheit.

3 Növelje az ügyfelek élettartamát: Az új és kibővített termékválaszték következetes hozzáadásának képessége révén meglévő ügyfelei továbbra is elkötelezettek maradhatnak, és visszatérhetnek, hogy megnézhessék, milyen új elemeket vásároltak meg. A Dropshipping rendszerű webshopok üzletek erre a koncepcióra épülnek.

4 Alacsony induló költség: Beruházás nélkül elindíthatja az értékesítést, mert nem kell nagykereskedéstől vásárolnia, vagy a saját termékeinek gyártási költségeit fedeznie.

5 Új piacokra való kiterjesztés engedélyezése: Előfordulhat, hogy a termék nemzetközi határokon átnyúló megszerzése költséges és kihívásokkal jár, ám ha stratégiai helyzetben lévő beszállítókkal társul, gyakran elérheti ugyanazon vagy hasonló termékkínálatot, és gyorsan kiszállíthatja azokat. Ez lehetővé teszi a piac tesztelését és annak ellenőrzését, hogy egy adott termék érdemes-e importálni vagy sem..

6 Csökkentse a költségeket: Minden alkalommal, amikor meg kell érintnie egy terméket az ellátási láncban, költségekkel jár. Az óceáni teherfuvarozási szolgáltatások, a kikötői műveletek, a LTL és az FTL szolgáltatások, valamint a raktári alkalmazottak bekerülnek az eladott áruk költségeibe. Gyakran előfordul, hogy a termékkínálat egy százaléka magasabb nettó üzleti haszonkulcsot eredményezne, ha dropszállítással történne a raktárból a kikerülése.

7 Gyakorlatilag korlátlan készlet: A dropshipping-ipar egyik fő oka a kiskereskedők és a beszállítók elleni készlethiány vagy többlet. A dropshipping online készletből dolgozik, és nem kell figyelni a mennyiségeket. Automatikusan mennyiségkövető a rendszer.

Partnerprogrm csatlakozási lehetőség.
 
Adj ki a webshopját jutalékrendszerbe több felhasználónak! Így Ön is és mások is profitálhatnak a vásárlásokból!
Használja az Internet Szociális hálóját a vásárlások maximalizálására, és a profit marge-ok növelésére. ( Facebook, Twitter, Google ) integráció.
 
 
A fenti ábra bemutatja miként is működik a dropshipping rendszer.
  • Amennyiben már van webáruháza, mi elkészítjük a csatolót hozzá.
  • Amennyiben nem rendelkezik webáruházzal, mi feltelepítünk Önnek egyet és a termékszinkronizációs részt összehangoljuk a dropshipping szolgáltatóval.
Ajánlott Dropshipping Partner Integrációk:
 
griffati dropshipping rendszer  aliexpress dropshipping rendszer bigbuy dropshipping rendszer 
 
 Ajánlott webshop rendszerek:
 
prestashop dropshipping rendszer  shopify dropshipping rendszer 
 
Kérjen árajánlatot, munkatársuk szívesen áll az Ön rendelkezésére!
 
Green Team