3D Webfejlesztés - Új

Cégünk egyedi megoldásainak egyike közé tartozik a weboldalak 3 Dimenziós megjelenítése amely Magyarországon jelenleg újdonságnak számít. Az eddig megkérdezett ügyfeleink többsége kiemelt érdeklődést mutatott a webes technológiánk iránt, amelyet folyamatosan fejlesztünk. Cégünk továbbá professzionális 3D-s felvételek elkészítését is vállalja, amelyek lehetnek akár Panoráma formátumúak is.. A felvételek feldolgozását komoly számítógép vezérelt háttér támogatja. A 3D videórögzítési technikánk jelenleg fejlesztés alatt áll. 3dglass

A 3 Dimenziós Webes megjelenítés forradalmian új élményt biztosít minden interneten szörföző számára. Egyedüli hátránya a megoldásnak, hogy egy Vörös/Cyan szemüveg szükséges az oldal megtekintéséhez, illetve használatához. Amennyiben szeretne egy Demo-t kapni a megoldásaink egyikéről kérjük küldjön egy e-mailt vagy regisztráljon! Addig is kérjük próbálja ki az alábbi pár képet 3D-s szemüveggel.

Jó szórakozást!

 

Gyor_szuper3Alfa3XE_Stillifeangyalok3DIstenek1_3DIstenek1_3D_2Istenek1_3D_3

Ha hagyományos 2D -és képet szeretne a fentiekhez hasonlóan 3D -s formába alakítani, cégünk ezt a feladatot is vállalja. Mérettől függően a 2D -és 255 px egységig mélységig tudjuk a képet 3D formában megjeleníteni. Ezek a médiák lehetnek festmények, portrék, vagy akár hagyományos fényképek, vagy plakátok akár könyv illusztrációk. Méretben 16 megás file-okat tudunk lekezelni. A feldolgozás során 30% -os színveszteséget észlelhetnek, de a visszaadott 3 dimenziós kép mindenért kárpótolja a megrendelőt!

Amennyiben meglévő Weboldalát szeretné átalakíttatni 3D -és változattá, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egyeztetés céljából. A megoldás implementálása részleges hozzáférést igényel a weboldal file rendszeréhez, képtárához, illetve sabolnkönyvtárához. A 3D átalakítás általában 4-5 napot vesz igénybe. Egy átlagos weboldal 3D -s változatának költségei 80 ezer forinttól elérhetik a 300 ezer forintot is, attól függően milyen részletesen kívánja a megrendelő a 3D térhatást érzékeltetni a weboldalán.

Amennyiben weboldalát mindkét változatban ( 2D és 3D) egy szerveren szeretné látni, természetesen az is megoldható. Egy egyszerű ikon kattintással átkapcsolható lesz a két dimenzió között az oldal megjelenése.

Amennyiben érdekelt valamelyik megoldásunkban, kérjük keressen bennünket elérhetőségeink egyikén!